Word Vriend van De Fransche School
Hou het hart vast! Word Vriend! - Klik hier!
In de zomer van 2019 is de eerste fase van een grootscheepse renovatie van het gebouw gestart: het toilettenblok, de keuken en de douche– en toiletruimte voor de artiesten. In de zaal is het zogenaamde grid (het stelsel van buizen etc waar onder andere de theaterverlichting aan hangt) vervangen. Een Culemborgse aannemer, in opdracht van de gemeente, maar ook een aantal van onze vrijwilligers hebben daar de nodige zweetdruppels in zitten. Met uw bijdrage voor 2019 hebben wij een aantal zaken kunnen aanschaffen ter vervanging van de versleten/ kapotte spullen zoals handdoekautomaten, zeepdispensers, afvalbakken, toiletrolhouders en een nieuwe vaatwasser in de keuken.

Vanaf mei 2020 gaat de volgende fase van start, namelijk de broodnodige vervanging van de glazen buitengevel. Maar wij hebben nog veel meer plannen. Plannen die ervoor gaan zorgen dat het knusse, warme en multifunctionele karakter van het gebouw wordt versterkt en ons aanbod aan u nog beter tot zijn recht laat komen.

Wat vindt u ervan om Vriend van De Fransche School te worden of te blijven en zodoende bij te dragen aan een nog mooier podium waar u volop kunt genieten van alles wat het te bieden heeft?

Vanaf € 30 per jaar kunt u Vriend van het theater worden. Dikke Vrienden geven € 50 Super Dikke Vrienden € 100 en Extreem Dikke Vrienden € 150. Wilt u meer doneren, stuur dan een mail naar . U krijgt voor uw donatie, naast onze hartelijke dank, maximaal 10 keer € 2,50 korting op alle films. (Voor het laatste kwartaal van het jaar geldt een extra optie: Lichte Vriend € 15 maar dan met maximaal 5 keer € 2,50 korting).

Hoe wordt u Vriend? U kunt nu zelf uw Vriendschap aanschaffen of verlengen via deze link. (U kunt ook het volgende in uw browser kopiëren https://www.theaterdefranscheschool.nl/programma/?TwwAction=TicketShopActivityDetail&TwwActivityID=77691 ). U komt dan in onze webshop terecht waar u uw Vriendschap bevestigt, de hoogte van het bedrag kiest (d.m.v. kiezen van gewenste prijssoort) en afrekent. Wilt u voor twee of meerdere personen een Vriendschap “afsluiten” dan maakt u daar twee of meerdere aparte bestellingen voor aan. Na het afrekenen krijgt u een bevestiging met een e-ticket via e-mail. Als u niet via de webshop kunt bestellen, stuur dan een e-mail met uw NAW-gegevens en gewenste keuze naar of bel naar 0345-521546. Loopt u vast tijdens het bestellen? Open dan deze instructie.

NB 1: na aanmelding ontvangt u binnen één week een bevestigingsmail met het wachtwoord dat u nodig heeft bij het bestellen van een film met vriendenkorting en een korte uitleg. De uitleg vindt u ook door op deze link te klikken.
NB 2: wilt u één bestelling plaatsen voor een film met vriendenkorting voor anderen die ook Vriend zijn en u wilt niet dat die van uw tegoed afgaan, klik dan op deze link voor een uitleg.

Toelichting
De bijdrage is jaarlijks en de Vriendschap is per kalenderjaar. Eind november/ begin december van ieder jaar sturen wij u een bericht via e-mail dat u uw Vriendschap voor het volgende jaar weer kunt verlengen.

Belastingvoordeel
*TIP: Vanwege onze ANBI-status is uw bijdrage bovendien fiscaal aftrekbaar. Indien u de vriendschap voor minimaal 5 jaar aangaat, dan kunt u dit bedrag +25% aftrekken! Klik hier voor verdere uitleg.

Eenmalige schenking: Gebruik bankrekeningnummer NL 03 RABO 0312 585 993 ten name van Stichting Theater De Fransche School en graag o.v.v. ‘Donatie’.

Wilt u eerst iemand spreken? Neemt u dan contact op met Danny van Zuijlen via 0345-519720 of mail naar 

Word Sponsor van De Fransche School
Tal van bedrijven steunen ons nu al als Sponsor, maar ook zakenvrienden hebben we nooit genoeg. Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan het culturele leven in Culemborg, uw zichtbaarheid én uw MVO-doelstellingen? Uw bijdrage is van harte welkom en vanwege onze ANBI-status ook fiscaal aftrekbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij Danny van Zuijlen via 0345-519720 of mail naar
Algemene informatie over de ANBI-status vindt u op www.anbi.nl.