Word Vriend van De Fransche School
Hou het hart vast! Word Vriend! - Klik hier!
Voor de zomer van 2020 hebben wij een grote verbouwing op de planning staan. De Culemborgse gemeenteraad heeft hiervoor al in 2018 een investering in het pand van De Fransche School goedgekeurd. Dit was hard nodig, aangezien er ruim 15 jaar geen groot onderhoud heeft plaatsgevonden.

Eerder werd in de media al bericht over de aanbesteding die niet tot het gewenste resultaat leidde omdat de uitgebrachte offertes ver boven het beschikbare budget uit bleken te komen. Op dit moment wordt er door zowel de gemeente als ons onderzocht hoe de verbouwing toch gerealiseerd kan worden.

We zijn actief op zoek naar manieren waarop wij zelf een substantiële bijdrage kunnen leveren die ervoor zorgt dat de verbouwing in zijn geheel uitgevoerd kan worden. De Fransche School richt zich hierbij op het realiseren van zaken waar onze gasten, artiesten en vrijwilligers profijt van krijgen. Denk aan een opknapbeurt van de toiletten, inrichting en aankleding foyer, theaterstoelen, kleedkamer artiesten etc. Deze bijdrage leveren we in natura door waar mogelijk vrijwilligers in te zetten bij de werkzaamheden, maar ook financieel willen wij natuurlijk bijdragen.

Wat vindt u ervan om Vriend van De Fransche School te worden en zodoende bij te dragen aan een nog mooier podium waar u volop kunt genieten van alles wat het te bieden heeft?

Vanaf € 30 per jaar kunt u Vriend van het theater worden. Dikke Vrienden geven € 50 Super Dikke Vrienden € 100 en Extreem Dikke Vrienden € 150. Wilt u meer doneren, stuur dan een mail naar . U krijgt voor uw donatie, naast onze hartelijke dank, maximaal 10 keer € 2,50 korting op alle films, m.u.v. films waar een actieprijs voor geldt. Voor het laatste kwartaal van het jaar geldt een extra optie: Lichte Vriend € 15 maar dan met maximaal 5 keer € 2,50 korting.


Hoe wordt u Vriend? U kunt nu zelf uw Vriendschap aanschaffen of verlengen via deze link. (U kunt ook het volgende in uw browser kopiëren https://www.theaterdefranscheschool.nl/vriend2019 ). U komt dan in onze webshop terecht waar u uw Vriendschap bevestigt, de hoogte van het bedrag kiest (d.m.v. kiezen van gewenste prijssoort) en afrekent. Wilt u voor twee of meerdere personen een Vriendschap “afsluiten” dan maakt u daar twee of meerdere aparte bestellingen voor aan. Na het afrekenen krijgt u een bevestiging met een e-ticket via e-mail. Als u niet via de webshop kunt bestellen, stuur dan een e-mail met uw NAW-gegevens en gewenste keuze naar of bel naar 0345-521546. Loopt u vast tijdens het bestellen? Open dan deze instructie.

NB 1: na aanmelding ontvangt u binnen één week een bevestigingsmail met het wachtwoord dat u nodig heeft bij het bestellen van een film met vriendenkorting en een korte uitleg. De uitleg vindt u ook door op deze link te klikken.
NB 2: wilt u één bestelling plaatsen voor een film met vriendenkorting voor anderen die ook Vriend zijn en u wilt niet dat die van uw tegoed afgaan, klik dan op deze link voor een uitleg.

Toelichting
De bijdrage is jaarlijks en de Vriendschap is per kalenderjaar. Eind november/ begin december van ieder jaar sturen wij u een bericht via e-mail dat u uw Vriendschap voor het volgende jaar weer kunt verlengen.

Belastingvoordeel
*TIP: Vanwege onze ANBI-status is uw bijdrage bovendien fiscaal aftrekbaar. Indien u de vriendschap voor minimaal 5 jaar aangaat, dan kunt u dit bedrag +25% aftrekken! Klik hier voor verdere uitleg.

Eenmalige schenking: Gebruik bankrekeningnummer NL 03 RABO 0312 585 993 ten name van Stichting Theater De Fransche School en graag o.v.v. ‘Donatie’.

Wilt u eerst iemand spreken? Neemt u dan contact op met Danny van Zuijlen via 0345-519720 of mail naar 

Word Sponsor van De Fransche School
Tal van bedrijven steunen ons nu al als Sponsor, maar ook zakenvrienden hebben we nooit genoeg. Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan het culturele leven in Culemborg, uw zichtbaarheid én uw MVO-doelstellingen? Uw bijdrage is van harte welkom en vanwege onze ANBI-status ook fiscaal aftrekbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij Danny van Zuijlen via 0345-519720 of mail naar
Algemene informatie over de ANBI-status vindt u op www.anbi.nl.