Kinderjury Rijk Versluijs Theater De Fransche School Culemborg 1d84f
De Kinderjury
Van 2017 tot heden
In de Kinderjury nemen in totaal 8 tot 10 kinderen plaats, elk afkomstig van een basisschool uit Culemborg (of omgeving) die gezamenlijk de voorstellingen gaan jureren. Op deze manier brengen we een mooie samenwerking en een goed PR-instrument bijeen.

Bij iedere voorstelling is de jury aanwezig en brengen de kinderen na afloop hun persoonlijke stem uit. Ook overige bezoekers van de voorstellingen –jong en oud- mogen hun stem uitbrengen, welke de leden van de Kinderjury bij elke voorstelling zullen tellen en bijhouden. De voorstelling die aan het einde van het seizoen de meeste stemmen heeft ontvangen wint de Kinderjuryprijs.

De Kinderjury wordt financieel ondersteund door het Cultuurfonds Culemborg en het Fonds Podiumkunsten.
Cultuurfonds Podiumkunsten

Programma Familievoorstellingen 2019-2020