Project Moeilijk Moelijk 1 Theater De Fransche School Culemborg e9e26
 
In samenwerking met diverse organisaties, onder andere ElkWelzijn, Autisme Gelderland, Voet van Oudheusden, boekhandel Tomey, Bibliotheek Rivierenland en De Fransche School
Seizoen 2019-2020

Dit theaterseizoen presenteren we een serie avonden met onderwerpen waarvan wel eens wordt gezegd; moeilijk, moeilijk. Gevoelige onderwerpen zoals rouw, mantelzorg en botsende culturen komen in deze serie aan bod. Maar ook verhalen over mensen met een etiket of rugzakje, van autisme tot psychiatrisch patiënt.
Stuk voor stuk belangrijke thema’s die wij in de spotlight zetten en op een andere, positieve manier onder de aandacht willen brengen. In samenwerking met professionele theatermakers, sprekers, cabaretiers en lokale partners worden ‘moeilijke’ onderwerpen net even vanuit een andere invalshoek bekeken.
Neem iemand mee om te laten zien hoe het voelt om een rugzakje te hebben. Nodig je kleinkind uit om te leren hoe het in de naoorlogse tijd was. Serieuze onderwerpen, maar vaak met humor doorspekt. Kom het samen beleven in het theater; de plek voor ontroering, plezier en inzicht in de ander.

PMM HOR2 9d046

NVA 22e68 ElkWelzijn corporate logo a9bb6 Voet Tomey 7170e BibRivierenland b8687