Je kan NU boeken!

Het nieuwe theaterseizoen komt er aan en je kan NU boeken!

En ja, het gaat net even anders dan voorgaande jaren maar het zijn dan ook bijzondere tijden. Voorlopig is de webshop open voor alleen de maanden september en oktober en met inachtneming van de 1,5 meter richtlijn.

Onder andere Youp van ’t Hek en Pieter Derks staan al op “uitverkocht”. Niet getreurd, de kans is groot dat het maximum aantal stoelen die verkocht mag worden binnenkort wordt opgehoogd.

Maar het aanbod is veel groter dan die twee. Wat te denken van Peter Pannekoek, Koefnoen, Dolf Jansen, Paulien Cornelissen, Glodi Lugungu, Rosa da Silva, Lebbis, Hans Goedkoop en vele anderen. Een mooie mix van gevestigd en aanstormend talent. Ook voor de kleintjes is er een mooi programma met o.a. de voorstelling Dromer op zondag 17 oktober.

Oja, het heeft absoluut zin om bij een uitverkochte voorstelling een mailtje te sturen naar kassa@theaterdefranscheschool.nl als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden. Vermeld dan je naam, e-mailadres, voorstelling en aantal gewenste plaatsen. Wij informeren je dan als eerste wanneer de overige tickets worden vrijgegeven.

Vorige
Vorige

Vanaf woensdag weer open!

Volgende
Volgende

Het is zover!