Vollin Muzieksessie - De Deelnemers

En eindelijk mogen we dan een keertje voluit, volle bak. Onder leiding van pianiste Yvette Ros, ondersteund door contrabassist Ruben Heimans gaan diverse lokale muzikanten met elkaar spelen en zingen in onze foyer.

Woensdag 6 april 19:30 VOLLIN MUZIEKSESSIE

Boek je plek -> Ticktets €5

De deelnemers stellen zich voor:

Ben van Ginkel heeft de muzikale interesse van zijn vader meegekregen, die speelde trompet,cornet,en mondharmonica. Ben heeft geen muzikale opleiding gevolgd, maar speelt puur voor de hobby ; percussie ; waaronder pas de cajon is toegevoegd, mondharmonica, en electrische basgitaar. Verder heeft hij ruim 20 jaar zijn vrouw Norma; die country-zangeres is, terzijde gestaan als geluidsman.

Ik ben Elin Werts, ik ben 14 jaar en ik woon in Beers in Noord Brabant. Ik zing al vanaf dat ik heel jong ben. Ik vind het leuk om van alles te zingen maar de laatste tijd zing ik het liefst nummers waarbij ik mezelf kan begeleiden op de piano. Ik heb al een aantal jaar zangles en pianoles. Ook heb ik singer songwriter les gehad van Iris Penning. Ik schrijf dus ook sinds ongeveer 2 jaar af en toe een eigen nummer. Binnenkort start ik met mijn eigen YouTube kanaal waar ik de nummers wil posten die ik aan mijn repertoire heb toegevoegd. Ik heb enige podiumervaring in kleinschalige theaters, bij huisconcerten en door optredens op school. Ik vind het erg leuk om alleen maar ook samen met anderen te zingen en muziek te maken… dus kom maar op!

Elwin Lentze uit Culemborg is zanger en zangcoach, maar speelt ook piano, gitaar en basgitaar. Optreden doet hij zowel solo als in diverse bands. Elwin geniet enorm van de verbindende factor van muziek. Dat is ook de kracht van deze muzieksessies: mensen met heel verschillende karakters en muzikale achtergronden, die samen in heel korte tijd iets moois neerzetten. Genieten dus!

Linda Vink behaalde in juni 2017 haar bachelor of music cum laude. Zij vervolgde haar studie op het HKU Utrechts Conservatorium, waarbij zij zich specialiseerde in opera en klassiek muziektheater. Naast zang richt Linda zich ook op het acteervak en is zij tevens afgestudeerd aan De Nederlandse Acteursschool. Linda is zowel uitvoerend als docerend actief. Zo treedt zij solistisch op, maar is zij ook als zangpedagoog en spelcoach verbonden aan DUMS en O.R.S. Lek en Linge, waar zij betrokken is bij de bovenbouw musical.

Mark Zielhorst is geboren en opgegroeid in Culemborg. Hij zingt al van kleins af aan. Toen hij elf jaar was ontdekte hij zijn liefde voor musical. Na jaren intensieve lessen gevolgd te hebben bij FanWork Musicals in Amsterdam, waar hij les kreeg van verschillende docenten uit het vak, begon de interesse voor het muziektheater zich breder te ontwikkelen en deed hij auditie voor de opleiding Muziektheater Klassiek aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Dit jaar studeert hij af aan deze bachelor, waar hij klassieke zanglessen, theaterlessen en danslessen krijgt.

Mirte van Dam heeft van jongs af aan plezier met het maken van muziek, vooral met zingen. Zo zong ze bij een ‘klassiek’ kinderkoor onder leiding van Hein Franssen en heeft ze nu privé zangles. Naast de middelbare school doet ze mee met veel buitenschoolse activiteiten waar muziek in voorkomt. Soms begeleidt Mirte zichzelf op de ukelele. Af en toe laat ze wat horen op haar Instagram en TikTok account @music.by.mirte

Ruben Heimans is een duizendpoot op de piano. In allerlei muziekgenres beweegt hij zich met graagte: gipsy, jazz, klassiek en ga zo maar door. Een musicus in hart en nieren. Zijn ouders zijn beiden violist en namen hem mee als klein jongetje naar het Concertgebouw. In de opleiding pendelt hij tussen piano en contrabas. Daar kwam later even de basgitaar tussendoor in allerlei bandjes. Maar hij bleef de piano en contrabas trouw. Ook de muziekwetenschap heeft zijn belangstelling waarin hij aan de universiteit van Utrecht afstudeerde.

Teun Buwalda is arrangeur, zanger en pianist uit Culemborg. Als arrangeur schrijft hij vaak eigenzinnige versies van popnummers voor a-capellagroep The Neighbours in Culemborg en voor Dekoor Close Harmony in Utrecht, vaak met een jazzy tintje. Bij de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble haalde hij twee keer de finale en in begin 2020 ging zijn compositie voor de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes in première. Als solist speelt hij het liefst niche-achtige popmuziek met een bijzondere emotionele connectie - of jazzballads.

Yvette Ros is voormalige muziekdocente van ORS Lek en Linge en heeft een groot hart voor het ontdekken en stimuleren van muzikaal talent. Ze organiseert en leidt de muzieksessie, en wordt ondersteund door Ruben Heimans op de contrabas.

Mocht je hieraan een keer deel willen nemen? Neem dan vooral contact op met Yvette Ros > yvettemros@gmail.com

Vorige
Vorige

JAN ROT 1957-2022

Volgende
Volgende

Coronamaatregelen vanaf vrijdag 25 februari