Super-super-super-super bedankt Wieke

Afscheid van Wieke

Daar gaat ze…

Dinsdag 30 augustus is de laatste dag voor directeur Wieke Vrijhoef bij De Fransche School. Na twee tropenjaren, waarin door corona veel niet doorging, werd verschoven of uitgesteld en er ook nieuwe initiatieven ontstonden, verlaat Wieke het Culemborgse en gaat in Venlo de programmering voor de Maaspoort in Venlo doen.

Om te laten zien dat Wieke voor het theater, het team, de vrijwilligers en zeker ook voor de partners in de stad veel betekend heeft, werd groots afscheid genomen. Beginnend met een lunch met de coördinatoren en een dinertje met het bestuur.

En vervolgens een  volle theaterzaal waarin velen al meewandelend met Erica genoten van de toespraak van voorzitter Gerrit, drie mooi uitgevoerde chansons door Saar, het gesprek tussen Gerdo van Grootheest en Wieke, wethouder Mischa Peters met een prachtig cadeau voor Wieke, de woorden van de nieuwe directeur Joanneke en tot slot de videoboodschap van de Podium Poppers.

Afsluitend werd in de foyer een drankje gedronken, herinneringen opgehaald, lekker geknabbeld en af en toe een traantje weggepinkt. En toen, toen het echt niet anders kon, werden alle lieve cadeaus, bloemen en ballonen in de auto geladen. Volgden laatste knuffels en werd Wieke veilig thuisgebracht.

Super-super-super-super bedankt Wieke!

Vorige
Vorige

Nu in de bus!

Volgende
Volgende

Nieuwe directeur!