Nu in de bus!

Nu in de bus, de Theaterkrant ’22-’23 van jouw theater! Met een voorwoord van onze nieuwe directeur Joanneke van de Woestijne!

Het seizoen is al fantastisch begonnen met Hans Dorrestijn, en straks staan Dolf Jansen en Freek de Jonge op ons podium. En nog meer grote namen volgen, zoals Yentl en de Boer, Lenette van Dongen, Kasper van der Laan, en talenten zoals n00b, Kim Schuddeboom uit Everdingen met haar eerste avondvullende show. Met muziek van klassiek tot country, toneel en dans, en een programma voor de jeugd en de hele kleintjes.

En natuurlijk hebben ook maandelijks een filmprogramma met films voor de hele familie, actiefilms, ladiesnight films, klassieke films ism ‘Voet’, en natuurfilms ism NVWC op zondagmiddag. Kortom: er is veel om van te komen genieten.

Heb je de Theaterkrant niet ontvangen? Het hele programma staat natuurlijk ook online op onze website, de UIT-Agenda, diverse sociale mediakanalen en alle lokale agenda’s. Volg ons voor dagelijkse updates (en als er nog last-minute plaatsen vrijkomen), of schrijf je in en dan houden we je wekelijks op de hoogte - lekker makkelijk.

Wil je’m toch in je handen hebben, want tenslotte is het zo makkelijk en gezellig bladeren, dan is de Theaterkrant op meerdere plaatsen te vinden zoals in de bib, TIP en Stadhuis.

TIP: pik ‘m zondagmiddag bij ons op tijdens het Pianofestival en geniet - in de nieuwe stoelen - ondertussen van klassiek pianospel.

Je bent van harte welkom,

tot gauw in jouw theater!

Foto’s - Eric

Vorige
Vorige

Om trots op te zijn!

Volgende
Volgende

Super-super-super-super bedankt Wieke