• 1-08--Theater-De-Fransche-School---foto-Rijk-Versluijs-naamsvermelding-verplicht.jpg
  • 2-01---Theater-De-Fransche-School---foto-Rijk-Versluijs-naamsvermelding-verplicht.jpg
  • 3--Theater-De-Fransche-School---foto-Rijk-Versluijs-naamsvermelding-verplicht.jpg
  • 06--Theater-De-Fransche-School---foto-Rijk-Versluijs-naamsvermelding-verplicht.jpg
  • 13__Theater_De_Fransche_School_-_foto_Rijk_Versluijs_naamsvermelding_verplicht.jpg

Foto's Rijk Versluijs

DE JUISTE AMBIANCE
Organiseer je een vergadering, productlancering, vakbeurs, modeshow, dansfeest, bruiloft, jubileum, seminar of congres? Bij Theater De Fransche School ben je verzekerd van een bijzonder evenement! Het historische pand met unieke theatersfeer is geschikt voor de meest uiteenlopende meetings en evenementen. Met een grote theaterzaal en een gezellige foyer biedt ons theater ruimte aan 300 personen, en blijft de warme ambiance tegelijkertijd voelbaar bij kleinere evenementen.  

EEN PODIUM VOOR IEDER EVENT
De theaterzaal beschikt over 130 zitplaatsen. Daarnaast kunnen we de flexibele tribune inschuiven, waardoor er een grote multifunctionele vloer ontstaat. De zaal krijgt een compleet ander uiterlijk, geschikt voor diners, borrels, feesten en recepties voor 300 personen. Het podium is op allerlei creatieve manieren in te zetten. Van een ‘standaard’ congresopstelling tot het kunnen genieten van een intiem diner, receptie of feest in de warme sfeer van onze theaterzaal.

VERBINDENDE FOYER
De foyer staat in verbinding met de theaterzaal en vormt de ideale ontmoetingslek tijdens pauzes, lunches, diners en borrels. Met zijn oppervlakte is de foyer de perfecte locatie voor beursstands, banners en catering. Wij werken met een exclusief netwerk van cateraars en stemmen met zorg een cateringconcept af per evenement. Uiteraard is het ook mogelijk ons theater privé te huren. Kortom, de juiste ingrediënten voor een fantastisch event!

BEREIKBAARHEID
Theater De Fransche School is zeer goed bereikbaar. Gelegen in het historische centrum van Culemborg, is het theater gemakkelijk te bereiken via de A2. Op het naastgelegen parkeerterrein kun je gratis parkeren. Het treinstation Culemborg ligt op 15 minuten loopafstand.

VRIJBLIJVEND GESPREK

Voor meer informatie over het huren van het theater kun je contact opnemen met onze verhuurcoördinator, Monica Demeter via .
Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden met jou te bespreken.

89x113 Logo.jpg
 "Als referentie het volgende: Op 7 maart 2019 hebben wij onze 'wordt het niet eens tijd dag' georganiseerd in Theater de Fransche School. Wat een geslaagde dag! Mede omdat alles tot in de puntjes was geregeld door de vrijwilligers van het theater. Op de dag zelf hing er bovendien een hele goede energie, was iedereen behulpzaam & vrolijk en was niets teveel gevraagd voor de mensen die zich belangeloos inzetten voor het theater. Zeker voor herhaling vatbaar. Chapeau!!"
Ralph Kolen en Carin Meijer (ABGL, Maart 2019)
89x113 Logo.jpg
 "Het was top, vanaf het begin van ons contact tot en met het opruimen na afloop. Wát een teamwork! Eigenlijk waren alle gasten onder de indruk van de locatie, de ambiance, de gastvrije sfeer en de kwaliteit. Daar kan menig professional nog een puntje aan zuigen!!"
Tineke van Sprundel (Nov 2018)

89x113 Logo.jpg

“We zijn heel erg tevreden over jullie gastvrijheid en over de techniek. Ook het overleg vooraf was erg prettig en we konden goede afspraken maken. De catering was zeer goed. Het was gewoon perfect en professioneel geregeld en zelfs beter dan op sommige andere plekken waar wel met betaalde krachten wordt gewerkt!”
Peter S. (Regio Rivierenland, Juli 2018)