01 TDFS Foto Rijk Versluijs 08 TDFS Foto Rijk Versluijs 13 TDFS Foto Rijk Versluijs 14 TDFS Foto Rijk Versluijs Foto's Rijk Versluijs

DE JUISTE AMBIANCE
Organiseer je een vergadering, productlancering, vakbeurs, modeshow, dansfeest, bruiloft, jubileum, seminar of congres? Bij Theater De Fransche School ben je verzekerd van een bijzonder evenement! Het historische pand met unieke theatersfeer is geschikt voor de meest uiteenlopende meetings en evenementen. Met een grote theaterzaal en een gezellige foyer biedt ons theater ruimte aan 300 personen, en blijft de warme ambiance tegelijkertijd voelbaar bij kleinere evenementen.  

EEN PODIUM VOOR IEDER EVENT
De theaterzaal beschikt over 130 zitplaatsen. Daarnaast kunnen we de flexibele tribune uitschuiven, waardoor er een grote multifunctionele vloer ontstaat. De zaal krijgt een compleet ander uiterlijk, geschikt voor diners, borrels, feesten en recepties voor 300 personen. Het podium is op allerlei creatieve manieren in te zetten. Van een ‘standaard’ congresopstelling tot het kunnen genieten van een intiem diner, receptie of feest in de warme sfeer van onze theaterzaal.

VERBINDENDE FOYER
De foyer staat in verbinding met de theaterzaal en vormt de ideale ontmoetingslek tijdens pauzes, lunches, diners en borrels. Met zijn oppervlakte is de foyer de perfecte locatie voor beursstands, banners en catering. Wij werken met een exclusief netwerk van cateraars en stemmen met zorg een cateringconcept af per evenement. Uiteraard is het ook mogelijk ons theater privé te huren. Kortom, de juiste ingrediënten voor een fantastisch event!

BEREIKBAARHEID
Theater De Fransche School is zeer goed bereikbaar. Gelegen in het historische centrum van Culemborg, is het theater gemakkelijk te bereiken via de A2. Op het naastgelegen parkeerterrein kun je gratis parkeren. Het treinstation Culemborg ligt op 15 minuten loopafstand.

VRIJBLIJVEND GESPREK
Voor meer informatie over het huren van het theater kun je contact opnemen met onze verhuurcoördinator, via  Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden met jou te bespreken.